Ta occia ma ksywe "gladiator". Mnie sie podoba bo autko rzuca sie w oczy co prawda nie jestem zwolennikiem tego typu spoilerków(tylna klapa) ale ktoś włożył w to autko dużo pracy i chwała mu za to - im dalej od fabryki tym lepiej
Nie znaleziono strony!
Strona, którą próbujesz wywołać nie została znaleziona. Prosimy poruszać się za pomocą hiperłącz dostepnych z poziomu podstron sklepu.
Na moj gust najlepszy bedzie ART. 335C lub ART. 329C
Na rysunkach podany jest wymiar w mm, najlepiej zmierzyc na samochodzie, ktora lepiej podejdzie, albo podjechac i poprosic o probke na przymiarke, ewentualnie poprosic o jej wysylke.
Witam. Gdyby ktos przetestowal ten patent z listwami, to prosze o info i jakas relacje zdjeciowa. Mieszkam kawalek od wawy. Nie chcialbym kupowac w ciemno.
pozdrawiam
Więc tak, jak chodzi o listwy to na pewno tańsze dostaniecie na Allegro, ale jak kto woli.
Co do wymiarów listew to zalecał bym szerokości 7-8 mm gdyż szersze są ciężkie do wyprofilowania (marszczą sie na łukach i wygląda to na prawde mało ciekawie). Natomiast węższe będą słabo widoczne. Gdyby sie ktoś decydował na zrobienie chromów również przy listwach bocznych to na ten element najlepiej nadają sie listwy o szerokości od 12mm (wąskie są praktycznie nie widoczne).
Dla zainteresowanych mogę sie podzielić instrukcją montażu tych listew (info na maila).
Nie znaleziono strony!
Strona, którą próbujesz wywołać nie została znaleziona. Prosimy poruszać się za pomocą hiperłącz dostepnych z poziomu podstron sklepu.
Na moj gust najlepszy bedzie ART. 335C lub ART. 329C
Na rysunkach podany jest wymiar w mm, najlepiej zmierzyc na samochodzie, ktora lepiej podejdzie, albo podjechac i poprosic o probke na przymiarke, ewentualnie poprosic o jej wysylke.
Mam troche daleko do tej firmy a wlasciciel tej octavi na zdjeciu jest na tym forum ?? jak tam to moze by sie podzielil ze mna informacja ktory to z artykołow ma zamontowany na swoim bolidzie. A i jeszcze jedno probowalem z tymi listwami z allegro ale to nie jest to nie daja sie formowac sa sztywne i nie chca sie dobrze trzymac. A z tej firmy sadze ze chyba na obramowanie lini okien najlepsze bedzie ART. 241CN.
Montaż tych listew na zimno jest delikatnie mówiąc pomyłką listwy należy przed przyklejeniem odpowiednio uformować na samochodzie. Montaż jest na prawde banalny, tylko trzeba troche dokładności.
Te z allegro na razie u mnie sie spisują dobrze tylko w miejscach gdzie jest słabo uformowana listwa klej nie wytrzymuje (taśma dwustronna i jest po problemie).
W razie potrzeby możecie do mnie pisać na gg 6586823 (po 17-tej zawsze niewidoczny) to jak tylko będę mógł to pomoge. Niestety z pewnych przyczyn nie mogę zamieścić tutaj instrukcji montażu tych listew, ale poradą zawsze wespre każdego posiadacza Octavii
Niestety z pewnych przyczyn nie mogę zamieścić tutaj instrukcji montażu tych listew, ale poradą zawsze wespre każdego posiadacza Octavii
Dzieki za dotychczasowe porady . Mam jeszcze jedno pytanie (zadam je tu, a nie na priv, bo moze przyda sie innym): Gdzie ta listwe sie przykleja ? Na gumowej uszczelce wokol okna, czy do blachy ponad uszczelka okna ?
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
Przykleja sie do uszczelki bo jak przykleisz do drzwi to koło lusterka wstecznego nie będzie jak estetycznie zakończyć tej listwy, a tak dojdzie ona do czarnego plastiku od mocowania lusterka. Przede wszystkim dobrze należy oczyścić uszczelke i tak jak pisałem wcześniej NAJPIERW NALEŻY UKSZTAŁTOWAĆ LISTWE A PÓŹNIEJ JĄ PRZYKLEIĆ (doświadczenie własne )
Komentarz